SINIRDAYIZ

SINIRDAYIZ

2 final maçına çıkacak olan Gebzespor’da tam 7 futbolcu kart sınırında bulunuyor.

Küçük bir hatanın büyük sorunlara neden olabileceği kalan 2 haftada temsilcimizin mutlaka 6 puan toplaması gerekiyor. Aksi taktirde Bölgesel amatör lige geldiğimiz gibi geri dönebiliriz.

Erkam Güleç, Silivri deplasmanında gördüğü sarı kart ile sınıra dayandı. Böylece ceza sınırındaki oyuncu sayısı 7’ye yükseldi.

Gebzespor’da sarı kart kabusu devam ediyor. Daha önce sarı kart cezalısı durumuna düşen Erkam Güleç, Silivri deplasmanında gördüğü sarı kart ile sınıra dayandı. Böylece ceza sınırındaki oyuncu sayısı 7’ye yükseldi. Kemal Canlı, Serhat Yeşilördek, Sırat Yeşilördek, Oğuz Başaran, Kemal Ünal ve Abdulsamet Kırım, Gebzespor’un ceza sınırında bulunan diğer oyuncuları. Bu oyuncular Ergene Velimeşe maçında sarı kart görürlerse, sezonun son maçı olan Erbaa mücadelesinde forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.