Sinan Yücel’den kongreye davet

Sinan Yücel’den kongreye davet

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi bu hafta sonu kongreye gidiyor. MMO Gebze Temsilciliği Başkanı ve yönetim kurulu adayı Sinan Yücel tüm oda üyelerini kongreye davet etti

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi; Sakarya, Düzce, Bolu İl Temsilcilikleri ve Gebze İlçe Temsilciliğiyle birlikte 14. dönemini tamamlıyor. Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin 14. Olağan Genel Kurulu 8 Şubat Cumartesi günü 13.00-17.00 saatleri arasında KYÖD'te; seçimleri 9 Şubat Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında Atatürk Ortaokulu’nda gerçekleştirilecek.

YÜCEL’DEN DAVET

Gebze Temsilcilik Başkanı Sinan Yücel 8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olağan genel kurul ve seçimlere tüm üyeleri davet etti. Yücel yaptığı açıklamada, “14.  Dönemde, Endüstri 4.0 Sempozyumu ve Bakım Yerel Sempozyumu, Ulusal V. Enerji Verimliliği Kongre ve Sergisi, III. Kocaeli Kent Sempozyumu, meslektaşlarımızın sorunlarına dair yerel kurultaylar, çok sayıda paneller, seminerler, meslektaşlarımıza ve ara teknik elemanlara eğitimler düzenledik. Meslektaşlarımızın özlük haklarına sahip çıktık; sanatsal ve sosyal etkinliklerle ailelerimizle birlikte olduk” dedi.

GELECEĞİ SAHİPLENDİK

Mesleğimize ve meslektaş sorunlarına sahip çıktıklarını aktaran Sinan Yücel; “Kent ve ülkemiz sorunlarına, doğaya ve yaşama saygıyla, ülkemize ve dünyamızın geleceğini sahiplendik; üretimi ve sanayileşmeyi savunduk; bilimin ve teknolojinin gelişmesinden yana olduk. Emekten ve demokrasiden yana tavrımızı sürdürdük. Üyelerimizi, ilkelerimiz, hedeflerimiz ve çalışma programımız doğrultusunda, 14. Olağan genel kurulumuza ve seçime davet ediyoruz” diye konuştu.

GEBZE’DEN OTOBÜS

Makina Mühendisleri Kocaeli Şubesine üye 7 bin 518 mühendis seçimlerde oy kullanabilecek. Genel kurulun ilk günü saat 12.00’de TMMOB Gebze Temsilciliği önünden otobüs kaldırılacak. Araç dönüşü aynı günün akşamı saat 17.00’de İzmit’te KYÖD binasının önünden olacak. Seçimin gerçekleşeceği 09 Şubat Pazar günü ise yine TMMOB Gebze Temsilciliği önünden 08.00 – 16.00 saatleri arasında saat başı otobüs kaldırılacak.

KONGRE PROGRAMI

Genel kurulun ilk günü açılış saat 13.00’ten itibaren başkanlık divanı seçimi ve saygı duruşunun ardından MMO Kocaeli Şube Başkanı ve başkan adayı Murat Kürekçi konuşacak. Konukların konuşması, çalışma raporunun okunması ve değerlendirilmesi, oda genel kuruluna götürülecek önerilerin görüşülmesinin ardından oda yönetim kurulu adayları ve oda genel kurul delege adayları belirlenecek. 09 Şubat Pazar günü ise 09.00 – 17.00 saatleri arasında Kadıköy Mahallesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Atatürk Ortaokulu’nda sandığa gidilecek.

SİNAN YÜCEL YÖNETİME ADAY


Murat Kürekçi'nin öncülüğündeki Demokrat Mühendisler'in yönetim kurulu adayları arasında MMO Gebze Temsilciliği Başkanı Sinan Yücel de yer alıyor. Kürekçi'nin listesinde yönetim kurulu asil üyeliğine Sinan Yücel ile birlikte Taylan Özkan, Mehmet Ali Elma, Hüseyin Çelik, Yıldız Şahin ve Onur Öztürk aday. Yönetim kurulunun yedek adayları ise Serkan Demir, Ömer Bozkurt, Türker Selçuk, Göksel Genç, Volkan Çağlayan, Mehmet Akgündüz ve Uğur Kandıra aday. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.