“Şimdi çok daha güçlüyüz”

“Şimdi çok daha güçlüyüz”

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa yeni üye olan genç partililerle bir araya gelerek, “gerçekleştirdiğimiz toplantıda aramıza katılan yeni yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Şimdi çok daha güçlüyüz.” dedi.

CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları olağan haftalık yönetim toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa başkanlık ederken CHP’li gençleri ilçe başkanı Gökhan Aktaş, ilçe sekreteri Metin Öztürk ve ilçe yöneticileri Ozan Kaşıkçı ve Mert Bayraktaroğlu da katılarak gençlere sürpriz yaptı. Toplantıyla ilgili olarak açıklama yapan CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz gücü olan Gençlik Örgütleri olarak partimizi en iyi noktaya getirmek için mücadeleye devam ediyoruz.

TEŞEKKÜR ETTİ

Genelde iktidar olma hedefiyle başlattığımız çalışmalarımızı hızlandırdık. Bugün ilçe binamızda gerçekleştirdiğimiz toplantıda aramıza katılan yeni yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Şimdi çok daha güçlüyüz. Toplantımıza ziyarette bulunan İlçe başkanımız Gökhan Aktaş, ilçe sekreterimiz Metin Öztürk, genç ilçe yöneticilerimiz Ozan Kaşıkçı ve Mert Bayraktaroğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

HABER: BARIŞ AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.