Sıla,Yaşam Mücadelesi Veriyor: Vefat Haberleri Yalanlandı

Sıla,Yaşam Mücadelesi Veriyor: Vefat Haberleri Yalanlandı

23 Mart'ta Çankırı'da yaşanan talihsiz bir trafik kazasının ardından ağır yaralanan ve tedavi için Ankara'daki Etlik Şehir Hastanesi Çocuk Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ne sevk edilen Sıla Medine Kavurat'ın vefat haberleri ve başsağlığı dileklerinin yayılması sonrasında, Türkiye Taekwondo Kocaeli İl Temsilcisi Tuncay Karak, önemli bir açıklamada bulundu ve Sıla'nın yaşam mücadelesinin devam ettiğini açıkladı.

Çankırı'da geçirdikleri trafik kazasında ğır yaralanan ve 3 günden bu yana yaşam savaşı veren genç tekvandocu Sıla Kavurat'ın, önceki gün akşam saatlerinde yaşam savaşını kaybettiği haberi ve sonrasında yayınlanan başsağlığı dilekleri sonrasında, Taekwondo Kocaeli İl Temsilcisi Tuncay Karak, açıklamada bulundu.

YAŞAM MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Karak açıklamasında şu ifadeleri kullandı, “Türkiye Taekwondo Kocaeli İl Temsilcisi Tuncay Karak, çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulundu. Karak, “ Türkiye Taekwondo Milli Takım antrenörü Şevki Kavurat ve ailesinin biricik kızları Sıla Medine Kavurat Ankara’da bulunduğu hastanede yaşam ünitesinde yaşam mücadelesi vermektedir. Ailesinin umutları devam etmektedir. Bilgi Kirliliği sebebiyle yanlışlıkla vefat haberleri paylaşılmıştır. Kardeşimiz yaşam ünitesine bağlı hayattadır. Lütfen vefat haberlerini paylaşan basın medya, eş dost ve arkadaşlarımız paylaşımlarını kaldırmalarını rica ediyoruz. Umudu olan ailenin bu paylaşımları görmeleri umutlarını daha çok yıkacaktır. Kamuoyuna durulur’ ifadelerini kullandı.

tekvando-il-temsilcisi.jpeg

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.