Cephanelik ele geçirildi!

Cephanelik ele geçirildi!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, silah kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen bir çeteye yönelik operasyon düzenledi. 15 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ile birlikte silah yapımında kullanılan malzemeler ee geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, almış oldukları duyum ve yapmış oldukları çalışmalar sonucunda, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak” ve “silah ticareti yapmak” suçlarından devam eden bir soruşturma kapsamında 16 ruhsatsız tabanca, 28 fişek, 17 şarjör ele geçirildi.


15 KİŞİ GÖZALTINDA

Ele geçirilen suç ünsurları doğrultusunda 2 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda ise,7 Adet Ruhsatsız Tabanca,3 bin 288 değişik çap ve markalarda mermi,10 Ruhsatsız Av Tüfeği, 216 Av Tüfeği Kartuşu,1 Kurusıkı Tabanca,18 Şarjör, 3 namlu,200 Gram Narkotik Esrar Maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 15 şüpheli Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek haklarında adli işlem başlatıldı.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.