SİL BAŞTAN BAŞLAMAK LAZIM

SİL BAŞTAN BAŞLAMAK LAZIM

Koskoca camia Belediye seçimine kurban edildi.

Mahalle takımlarının 3.lige çıktığı yerde; amatöre düşmek bu camianın içini acıtmıyorsa sözün bittiği yerdeyiz demektir. 
Şubat ve Mart ayında büyük bir maddi sıkıntı yaşayan Gebzespor camiası, takımın içine girip ihtiyaçlarını karşılamak yerine bütün hatlarıyla tamamıyla yerel seçimlere odaklanmıştı. 
Vefa duygusu göstererek Gebzespor’a karşılıksız büyük destekler veren İlker Çakır’ın Bağımsız Gebze Belediye Başkan adayı olan eşi Serap Çakır’ı destekleyen Gebzespor camiası düşüşün adeta zeminin hazırlamıştı. 
Gebzespor’u unutup tamamen seçime odaklanan camia yanlı bir tavır takınarak diğer parti adaylarıyla da ilişkilerini başlamadan bitirmiş oldu.

Oysa Kulüpler halkındır. Halkın içinde fikir, düşünce, siyasi ayrılıklar vardır. Bu düşüncelere saygı duyulmak zorundadır. 
Halkın takımı; kim olursa olsun. Siyasete peşkeş çekilmemelidir. 
Siyaset üzerinden bu camiayı kim cezalandırmaya kalkıyorsa; Bu yanlıştan dönmelidir.
Başta Ak Parti Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz olmak üzere kent büyükleri kulübün şeffaf bir şekilde yönetilmesi için bir araya gelmelidir. 

BU YAPI DAĞILMALI
Gebzespor camiasının; ihtiyacı birlik yada beraberlik gibi asla başaramadığı yada başarmak istemediği eylem değildir. 
Net ihtiyaç ve çözüm; dağılmak, darmaduman olmaktır. Yeni isimlerle  birlikte yeni hikayeler yazmak, kökten her hattıyla isim ve zihniyet değişikliğine gitmek en doğru yol olur. 
Şu haliyle başka bir çözüm yolu görünmemektedir.

ŞEFFAFLIK İLKESİ BİRİNCİ KURAL OLMALIDIR
Gebze halkının Gebzespor’a olan güveni sıfırın altındadır.  Yıllardır gelen paraların nerelere harcandığı belli olmadığı gibi kime ne kadar para verildiği, kime verilmediği bilinmiyor. Karmaşa, kaos ve bitmeyen kavga, Gebzespor’a destek verecek belki de binlerce futbol severin kulüpten uzaklaşmasına neden oluyor. 
Öncelikle, camiayı ikiye bölen isimlerin kulüple bütün bağlantılarının kopması gerekiyor. Herkesin saygı duyacağı, şeffaflık ilkesini harfiyen uygulayacak pozitif ve vizyonu olan futbolun içinden gelen kulüp yöneticilerinin göreve getirilmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.