SİFTAHI BİZDEN BEREKETİ SİZDEN

SİFTAHI BİZDEN BEREKETİ SİZDEN

Sultanorhanspor yönetimi ile Beylikbağıspor yönetimi dostluk maçında karşılaştı ortaya son derece güzel kareler çıktı. Sultanorhanspor yönetimi güzel...

Sultanorhanspor yönetimi ile Beylikbağıspor yönetimi dostluk maçında karşılaştı ortaya son derece güzel kareler çıktı. Sultanorhanspor yönetimi güzel futbolu ve farklı galibiyetiyle takıma anlamlı bir mesaj gönderdi

Sultanorhanspor yöneticileriyle Beylikbağıspor yöneticileri dostluk maçında karşılaştı. Ortaya son derece güzel görüntüler çıktı. Bölge kulüpleri adına örnek buluşma da futboldan daha çok dostluk ve kaynaşma ön plana çıktı. Süper Amatör lige müthiş bir kadro kurarak başlayan Sultanorhanspor yönetimi sezonun ilk galibiyetini halı saha maçında alarak takıma anlamlı bir bir mesaj gönderdi. 

 

SIRA SİZDE

Bölgenin en iyilerini kadrosuna katarak Süper Amatör ligde şampiyonluğun en önemli favorisi olan Sultanorhanspor’da yönetim sezonu iple çekiyor. Uzun süre verdikleri emeğin karşılığını almak isteyen Sultanorhanspor yönetimi çevresiyle de olumlu diyaloglar kuruyor. 

Beylikbağı yönetimi ile hazırlık maçında karşılaşan Sultanorhan yönetimi Beylikler karşısında etkili bir futbol ortaya koyarak takımlarına aynı performansı ligde sizden bekliyoruz mesajı gönderdiler.

 

 

FIRTINA BEYLİKLERİ YIKTI

 

Kadir Cebeci’nin işletmeciliğini yaptığı Beybod Halı Saha tesisleri önceki akşam müthiş bir maça ev sahipliği yaptı. Sultanorhanspor yöneticileri ve Beylikbağıspor yöneticileri arasında oynanan dostluk maçı son derece çekişmeli anlara sahne oldu. Sultanorhanspor yöneticilerinin daha derli toplu bir futbol ortaya koyduğu maçta Beylikbağı yöneticileri organize olmakta zorlanınca ortaya 13-7 lik bir fark çıktı. 

 

SULTANORHAN TAKIM OYUNU OYNADI

 

Sahaya Ömer, Kemalettin, Hakan, Şener, Fuat, Serkan ve Harun tertibiyle çıkan Sultanorhanspor yönetimi maçın başlarında takım oyununu benimsedi. Maçın hemen başlarında üstünlüğünü kabul ettiren Sultanorhanspor özellikle Kemalettin, Şener ve Harun Kaya ile etkili oldu.

Pasa ve yardımlaşmaya dayalı bir futbol ortaya koyan Sultanorhanspor yöneticileri ilk 25 dakikada Beyliklerin gardını düşüren golleri buldu. Harun Kaya’nın 8 gol birden atarak öne çıktığı maçta Fuat Ayar attığı birbirinden güzel 3 golle farkın açılmasına katkı yaptı. 

 

 

BEYLİKLERİN GARDI ERKEN DÜŞTÜ

Sultanorhanspor yönetimini konuk eden ev sahibi Beylikbağıspor yönetimi sahaya Recep Kadir, Yasin, Sait, Ünal, Ayhan ve Ali Çağın tertibiyle çıktı. Rakibi karşısında zaman zaman etkili olsa da maça ortak olacak hamleler yapamayan Beylikler pas yapmakta ve organize olmakta zorlandı. Beylikbağıspor’da Ünal ve Ali Çağın’ın çabaları mağlubiyete engel olamazken dostluk maçı Sultanorhanspor’un 13-7 üstünlüğü ile sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.