Şifo Mehmet: Penaltı değildi Keskin: Haksızsam haram olsun

Şifo Mehmet: Penaltı değildi Keskin: Haksızsam haram olsun

Diliskelesispor’un son dakikalardaki penaltı golüyle 2-1 kaybettiği Feriköy maçı sonrası “Şifo” lakaplı Teknik Direktör Mehmet Yılmaz hakeme yüklenip özetle, “Aleyhimize verilen penaltı değildi. 2-1 gerideyken penaltımız verilmedi” dedi. Feriköysporlu Tolga Keskin tartışmaya katıldı: Penaltı bana yapıldı. Haksız yere aldıysam, bana haram olsun.”

BAL 2’nci Grup’taki temsilcimiz Diliskelesispor ligde şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul, Şişli İlçesi’nin temsilcisi ve maç fazlasıyla grup lideri Feriköyspor’a

kapak-foto.jpg

maçın bitimine çok kısa süre kala yediği penaltı golüyle 2-1 mağlup oldu…

kapak-kenarina-1.jpg

Feriköy maçı sonrası “Şifo” lakaplı Teknik Direktör Mehmet Yılmaz hakeme yüklenip özetle, “Aleyhimize verilen penaltı değildi. 2-1 gerideyken penaltımız verilmedi” dedi.

kapak-kenarina-2.jpg

Feriköysporlu Tolga Keskin tartışmaya katıldı: Penaltı bana yapıldı. Haksız yere aldıysam, bana haram olsun.”

İşte detaylar...

BAL 2’nci Grup’taki temsilcimiz Diliskelesispor ligde şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul, Şişli İlçesi’nin temsilcisi ve maç fazlasıyla grup lideri Feriköyspor’a maçın bitimine çok kısa süre kala yediği penaltı golüyle 2-1 mağlup oldu…

Feriköy maçı sonrası “Şifo” lakaplı Teknik Direktör Mehmet Yılmaz hakeme yüklenip özetle, “Aleyhimize verilen penaltı değildi. 2-1 gerideyken penaltımız verilmedi” dedi. Yılmaz paylaşımında –konuya dair- özetle şunları kaydetti:

RAKİBİ TEBRİK ETTİ

“Öncelikle Feriköyspor’u galibiyetten dolayı tebrik ederim, mücadele gücü yüksek ( o sahada başka birşey oynanmaz futbol adına) harika bir maç oldu, iki takım oyuncuları, taraftarlar, yöneticiler gayet güzel bir maç oynandı.

HAKEME SİTEM

Maçta oyuncu topa basarak yere düşüyor tereddüt etmeden penaltı veriyor( kendi yonetici ve taraftarları maçtan sonra penaltıyla alakası olmadığını söylüyor), bizim atağımızda top rakibin eline çarpıyor gördüğü halde penaltıyı veremiyor, biz isyan edince de oyundan atıyor.

Bizim ne şartlarda mücadele ettiğimizi bilmeden bu kadar kolay takımımın hakkını yiyen hakem arkadaşı vicdanıyla baş başa bırakıyorum, Ligi'nde ayrıca kaderi ile oynamıştır bu puanlar herkes için çok değerli çünkü.”

GÜVEN GÖK GALİBA MAÇTAYDI

Bir dönem Gebze yerel basını içinde de yer alan; Face’deki sayfasında İHA Bişkek Muhabiri yazan Güven Gök, kuvvetle muhtemel maçı izlemiş olduğu sanılıyor. “Feriköy alakasız penaltı kazanarak 2-1 öne geçti” diye paylaşım yaptı.

AYAĞIMA VURMADIYSA

BANA HARAM OLSUN

Gök’ün paylaşımına çok sayıda yorum girerken penaltı pozisyonu içinde yer alan Feriköysporlu Tolga Keskin, aynı yerde yorum yaptı: Alakasız penaltı? Penaltı yapılan kişi bendim. Eğer ayağıma vurmadıysa, o penaltıyı haksız yere aldıysam bana haram olsun.”

Uzayıp giden tartışmaya Diliskelesispor Sportif Direktörü Bedrettin Şimşek de dahil oldu: Kimse ayağına vurmadı, kendin bastın topa gözümüzün önünde oldu pozisyon. Bu kadar adaletlisin madem kardeş, ceza alanınızda senin pozisyonundan sonra elle oynama oldu mu olmadı mı?

Keskin, Şimşek’in sorusunu yanıtladı: Olmuş bitmiş bir şey sonuç değişmeyecek neden yalan söyleyeyim hocam? Siz yanlış görmüşsünüz. Yukarıda da yazdığım gibi ayağıma darbe almadıysam haram olsun diyorum.

Bedrettin Şimşek, Tolga Keskin’e soru tekrarladı: “Kardeşim neden soruma cevap vermiyorsun peki?

Keskin, tartışmayı sürdürmedi.

EDİTÖR NOTU

Diliskelesispor Teknik Direktörü Mehmet Yılmaz’ın maça dair paylaşımından, konuyla ilgili olanına yer verdik. Diğerini, maça dair haberimizde değerlendireceğiz.

Güven Gök paylaşımında yorumların bir kısmına yer verilmiştir.

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.