ŞİFANIN ADRESİ GEBZE GÖKÇEK MARKET

ŞİFANIN ADRESİ GEBZE GÖKÇEK MARKET

Beylikbağıspor'a uzun yıllar yönetici olarak hizmet eden, Beybod halı sahanın işletmecilerinden Kadir Cebeci, İbrahim Gökçek Şifa marketin Gebze bayiliğini yapıyor.

Cebeci yaklaşık 10 yıllık tecübesiyle; Herbalist İbrahim Gökçek doğanın mucizesi şifalı bitkileri harmanlayıp insanların doğal yollarla tedavi olmasına sağlayan alternatif tıp olarak sağlık sektörüne hizmet ediyor.

Günden güne gelişen ve büyüyen bitkisel dünya, herbalizm ve bitki bilimi sektöründe Türkiye’nin hızla gelişen şirketi olan Gökçek Market, 35  yıldan fazla tecrübesi, birikimi, becerisi ve sermayesi ile yatırımlarına ve yeni istihdamlar sağlamaya devam ediyor.

Gökçek Gıda İlaç; tabiatta doğal olarak var olan kaynakları yaşamın her anına her dönemine, enerji ve mutluluk katacak olan, yaşam kalitesini yükseltecek ürün ve kavramları oluşturup müşteri memnuniyetini, prensibi ve kaliteli hizmet anlayışı ile hareket ederek insanlığın hizmetine sunmaktadır.  Gebze Ulus Mahallesinde açtığı şubeyle hizmetini sürdüren İbrahim Gökçek Gebze bayiye 0530 777 48 28 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.