Sezer, “Gecemizi gündüzümüze katıyoruz”

Sezer, “Gecemizi gündüzümüze katıyoruz”

Cumhur İttifakı ortağı MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programlara katılan Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, yerel seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı ortağı MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programlara katıldı. MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz ile birlikte katıldığı programlarda konuşan Başkan Sezer, “Cumhur İttifakı etle tırnak gibidir. Bu birliktelik, bu inanmışlık, bu adanmışlık, bu ruh inanıyorum ki 31 Mart’ta milletimizin iradesi olarak bir kez daha sandığa yansıyacaktır” dedi.

GÜÇLÜ DESTEK GELECEK

Önce MHP ilçe teşkilatı daha sonra da Ford Konutları sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Dün nasıl ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için hizmetler ürettiysek, yarın da Gölcük için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. Güzel hizmetlerin artarak devamı için önümüzdeki seçimlerde sizden yetki istiyoruz. İnanıyorum ki; Cumhur İttifakına en güçlü destek Gölcük'ten gelecek” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.