Şeyma ile Yunus Emre dünya evinde

Şeyma ile Yunus Emre dünya evinde

KOSİDEF Başkanı Zekeriya Demirkıran ve Şerife Demirkıran’ın oğulları Yunus Emre, Sevda – Fethi Çakır çiftinin kızları Şeyma ile dünya evine girdi

demirkiran-1.jpg

Sevda – Fethi Çakır çiftinin güzel kızları Şeyma ile Şerife – KOSİDEF (Kocaeli ve İstanbul Sinop Dernekler Federasyonu) Başkanı Zekeriya Demirkıran çiftinin yakışıklı oğulları Yunus Emre görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Çayırova Cumhuriyet Mahallesi, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’ndeki düğünde genç çifti ve birbirlerine dünür olan ailelerini dost ve sevenleri yalnız bırakmadı, mutluluklarına ortak oldu. Çiftin nikahları da düğün salonunda, davetlilerin huzurunda kıyıldı. Düğüne Çayırova Belediyesi eski Başkanları Şevki Demirci ve Doktor Ekrem Faruk Taşçı, AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, CHP İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, KBB Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Çayırova Özgürlük Mahallesi Muhtarı Tamer Kaya’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikâhı Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Sadettin Arıkboğa tarafından kılındı. Birbirine dünür olan Demirkıran ve Çakır aileleri çocuklarının mutlu gününde dört dörtlük bir ev sahipliği sergilerken mutluluklarına ortak olan tüm konuklara teşekkür etti.

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak Şeyma – Yunus Emre Demirkıran çiftini ve ailelerini tebrik eder, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

demirkiran-4.jpgdemirkiran-2.jpgdemirkiran-3.jpgdemirkiran-5.jpgdemirkiran-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.