Sevgilisini öldürdü cesetle teslim oldu

Sevgilisini öldürdü cesetle teslim oldu

Gölcük’te bu sabah saatlerinde yaşanan olayda, bir süredir ilişkisi olduğu öğrenilen Seyhan Gözel(44) ile buluşan Ali Akbaba bindikleri taksi içerisinde çıkan tartışmada Gözel’i silahla vurarak öldürdü. Ardından da taksiciye “ Beni emniyete götür” dedi.

Gölcük Saraylı Köyü mevkiinde yaşanan olay, iddialara göre şu şekilde gelişti.  İstanbul’da oturan ve Gölcük’te Seyhan Gözel(44) ile ilişkisi bulunan Ali Akbaba(51), önceki gün akşam saatlerinde Kocaeli’ne geldi. Bir otelde kaldıktan sonra sabah saatlerinde taksiye binerek Gölcük ilçesine gitti ve Gözel’i de aldıktan sonra taksi içerisinde tartışmaya başladı. Bu esnada Akbaba yanındaki silah ile Gözel’i başından vurup, ardından taksi şoförüne kendisini emniyete götürmesini söyledi.

 

TESLİM OLDU

Olay karşısında büyük şok yaşayan taksi şoförü, hemen Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğüne gitti.   Kapıda ilişkisi bulunduğu Seyhan Gözel’i vurduğunu söyleyen Akbaba olayda kullandığı silah ile birlikte gözaltına alınırken, araç içerisinde kanlar içerisinde kalan Gözel için hemen 112’i aranarak emniyete ekip istendi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yapmış oldukları kontrollerde,  Gözel’in hayatını kaybettiği belirlendi. 

 

ASAYİŞE GÖTÜRÜLDÜ

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğünün bahçesine alınan takside, olay yeri inceleme ekiplerinin yapmış oldukları incelemeler sonrası,  Gözel’in cenazesi otopsi için Kocaeli Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı.  Teslim olan zanlı Akbaba ise ifadesinin alınması amacıyla Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri tarafından alınarak İl Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

 

CİNAYET NEDENİ KISKANÇLIK MI?

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatırken,   cinayeti işleyen ve emniyete teslim olan Akbaba’nın,  olayı kıskançlık nedeniyle gerçekleştirdiği öne sürüldü.

 

-001.jpg

 

cinayet-1.jpg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.