Sevgi ve kardeşlik için buluştular

Sevgi ve kardeşlik için buluştular

 AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, ilçedeki spor kulüplerinin başkan, yöneticileri ve antrenörleri ile Kavaklı’da bulunan...

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi, ilçedeki spor kulüplerinin başkan, yöneticileri ve antrenörleri ile Kavaklı’da bulunan Anfora Cafe’de buluştu

Anfora Cafe’de düzenlenen Sevgi ve Kardeşlik buluşmasına, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetiminin yanı sıra, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın ile Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, Gölcükspor eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş ile birlikte Gölcük ilçesinde faaliyet gösteren spor kulüplerinin başkan, yöneticileri ve antrenörleri katıldı.

 

 

 

SPOR KULÜPLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

 

Sevgi ve kardeşlik buluşması” adı verilen buluşmanın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Alp, “Öncelikle davetimize katıldığınız için, hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Biliyoruz ki, sizler toplum için çok önemli bir hizmeti yerine getiriyorsunuz. Gençlerimiz ne kadar çok sporla meşgul olursa, kötü alışkanlıklardan o kadar uzak dururlar. Bu noktada da çok etkin rol oynayan sizlere hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz, her zaman destek vererek, sportif nesiller yetişmesine katkıda bulunuyor. Biz sporu kardeşlik ve sevginin buluşma noktası gördüğümüzden, sizlerle bir araya gelip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik. Katılımınız bizleri çok memnun etti. Her zaman birlik içinde geleceğimizi inşa etmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

KULÜP SAYISI 436 OLDU

 

Başkan Alp’ten sonra söz alan, KASKF Başkanı Aydın, sözlerine Başkan Alp’in sözlerine yüzde yüz katıldığını belirterek başladı. Amatör spor kulüpleri yöneticilerinin görevlerini özveriyle ve aşkla yaptığının altını çizen Başkan Aydın, “Öncelikle Başkan Alp’e, bu büyük aileyi bir araya getirdiği için, şahsım, yönetim kurulum ve tüm amatör spor kulüpleri adına teşekkür ediyorum. Gerçekten Kocaeli, spor kulüpleri sayısı, sporcu sayısı ve spor tesisi adına 81 ilin 80’inden daha şanslı bir il. Son 15 yılda yapılan tesisler ile birlikte, spor kulübü sayımız 436’ya yükseldi. Binlerce çocuğa spor yapma  imkanı sağlıyoruz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu şu günlerden, böylesine bir tablo, gelecek için bizi daha arzulu ve istekli kılıyor. Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde başlatılan doğu illere yardım kampanyasında her il bir ile bakarken, biz Kocaeli olarak 10 ilden sorumlu bir iliz. Buda bizim için gurur kaynağı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.