“Sevabına” anaokulu Millet Bahçesi’ne kondu

“Sevabına” anaokulu Millet Bahçesi’ne kondu

GEBKİM OSB’nin halkta, “Karşılığında ne isteyecekler yine?” kaygı oluşturan, MEB’e bağışlayacağı ana okulu için uygun yer olarak, Millet Bahçesi bulundu. “Yeşille betonun” uyumu parmak ısırttı!

Dilovası İlçe sınırları içinde yine bir sanayi kuruluşu daha doğrusu bir OSB tarafından yapımına başlanan, Milli Eğitim’e bağışlanacak olan ana okulu, Dilovalılar’ı endişeye sevk etti. Diliskelesi Mahallesi’nde, TEM’e cepheli ve tabelası neredeyse çatı kadar olan Polisan İlköğretim Okulu’na atıfta bulunan vatandaşlar, “Bir okul, sonra spor salonu ile zehir kustular. Alınması gereken önlemlerde harcanarak maliyetin herhalde üçte biri, beşte birine de söz konusu yatırımlarda bulundular. GEBKİM OSB’nin anaokulu hibesinin ardından bakalım ne çıkacak” dedi.

YEŞİL İLE BETONUN PARMAK ISIRTAN UYUMU!

Öte yandan Kocaeli Valiliği ile imzalanan protokol sonrası bir süredir yer arayışı süren ana okulu için aranan yer yeşilin göbeğinde, Millet Bahçesi’nin içinde bulundu. “Yeşil ile beton”un müthiş uyumu parmak ısırtırken vatandaş, “Başka yer mi bulamadanız?” diye tepki koydu. Öte yandan temeli atılan yapıda hiçbir tabela bulunmaması dikkat çekti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.