Servisçiler yüzde 25 zam istiyor!

Servisçiler yüzde 25 zam istiyor!

Kocaeli Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Ahmet Taşçı, servis ücretlerini peşin ödeyen ve okullar kapalı olduğu için ücretlerini talep eden velilerin ücretlerinin ödendiğini belirtti.

Taşçı, 2020-2021 dönemi için de yüzde 25 oranında zam talep ettiklerini söyledi.

Taşçı şunları ifade etti: “Biz ücretler konusundaki talebimizi belediyeye 1 ay önce ilettik. Servis ücretlerinde yüzde 25 oranında zam istedik. Bu oranın onaylanması zor tabi ki ama bekleyip göreceğiz. Bizim için fiyatlar konusunda önemli olan okul saatlerinin değişip değişmeyeceği açıkçası.

Bazı okullar 09.00 ile 15.00 arası, bazı okullar ise akşam 17.00’ye kadar açık. Servis çekenin sadece okula zaman ayırması zor. Okul ve personel servisi yapan araçların fiyatları da farklı olacak. 15.00’te çıkan okullardan alınan 17.00’de çıkış yapılan okullardan neredeyse yarı yarıya daha ucuz oluyor. Özel okullar ile devlet okullarının fiyatlarının da ayrılması lazım. Özel okullarda öğrenci saat 17.00’de çıkıyor. Okul servisleri olarak biz İstanbul’dan yarı yarıya ucuz hizmet veriyoruz. İstanbul’da herkes tek servis yapıyor. Biz ucuza taşıyoruz zaten. Bazı veliler fiyatlardı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.