Servetiye Cephesi Şehitleri anıldı

Servetiye Cephesi Şehitleri anıldı

Millî mücadeleye 145 gönüllü ile katılan ve 8 bin Yunan askerine karşı destan yazan Servetiye Cephesi şehitleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen program ile Servetiye Köyü’nde anıldı.

Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Zabıta Daire Başkanı Arif Usta, Servetiye köyü ve çevre köylerden gelen vatandaşlar, Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Gazileri Varisleri Anma ve Yaşatma Derneğinden gazilerin katılımlarıyla gerçekleştirilen Servetiye Cephesi Şehitleri Anma Programı’nda, şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu. Şehitler için dualar edildi. Servetiye Cephesi Tiyatro Grubu tarafından tiyatro oyunu gösterimi yapıldı.

Programın sonlarında Başiskele Fatma Hatun Camii imam hatibi Hasan Aksoy tarafından Kuran-ı Kerim Tilaveti okunmasının ardından Başiskele İlçe Müftülüğü Vaizi Muhammed Yıldız tarafından tüm şehitlerimiz için dualar edildi.8-074.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.