Servet Çambol’da bayram sevinci

Servet Çambol’da bayram sevinci

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin “bayram sevinci” temalı satış standı Darıca Osmangazi Mahallesi’nde Servet Çambol İlkokulu Çok Amaçlı Salonu’nda açıldı.

Kısa adı YASDER olan Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin “bayram sevinci” temalı satış standı Darıca Osmangazi Mahallesi’nde Servet Çambol İlkokulu Çok Amaçlı Salonu’nda açıldı. Stantlar bugün ve yarın (22-23 Mayıs) da 10.30-17.00 saatleri arasında açık olacak. Kudret Sekban başkanlığındaki derneğin her yıl gerçekleştirip geleneksel hale getirdiği etkinlikte bu seferki durak Darıca Osmangazi Mahallesi’nde Servet Çambol İlkokulu oldu. Okulun, dernek tarafından gerçekleşen mavi kapak kampanyasına 1 ton mavi kapak toplayarak katkıda bulunmasından ötürü tercih ettiği öğrenildi.
KATILANLAR
Servet Çambol İlkokulu Müdürü Okay Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Doktor İlhan Kadıoğlu, Darıca Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Özdinçer, Darıca 1 Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, çevre okulların müdürleri, öğrenci velileri katıldı.
Okul halk oyunları topluluğunun gösterisinin ardından açış kurdelesi, “Hayırlı olsun” dilekleriyle kesildi. 
YARISI OKULA YARISI DERNEĞE
YASDER Başkanı Kudret Sekban; öğrenci velilerinin el işleriyle yaptığı çalışmalar ve esnafın katkılarıyla edinilen ağırlığı giyim olan eşyaların satıldığı stantlardan edinilen gelirin yarısının okula, yarısının derneğe kaldığını söyledi. 
AÇILIŞ KAYMAKAMLIKTAN 
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman her yıl gerçekleşen etkinlikte kaliteli ürünlerin son derece uygun fiyatlarla gerçekleştiğini belirtip Darıca Kaymakamlığı adına açılışı 500 TL tutarında alışverişle yaptı. Stantları gezerken şık bir şapkayı deneyen Karaman’ın öncelikli tercihleri iki adet tablo oldu. 
BIYIK’TAN TAAHHÜT 
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da üç gün süren etkinliğin sonunda satılmayıp elde kalan tüm kıyafetleri almayı taahhüt etti. 
DAR GELİRLİ AİLELERE UYGUN
FİYATLA ALIŞVERİŞ İMKÂNI 

Etkinlik dar gelirli ailelerin çok ucuz fiyatlarla bayram alışverişi yapabilmesini, edinilen gelirin yarısını okul ile paylaşarak öğrencilere destek olunmasını, gelirin diğer yarısı ile dernek faaliyetlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.