Sertifikalı Pet Shop eğitimi

Sertifikalı Pet Shop eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen “Pet Shop Eğitimi” Kocaeli Sivil Toplum Merkezinde gerçekleştirildi.

Eğitimde alanında uzman akademisyenler bilgiler verdi.
 Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dahiliye Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Cihan; Kedi ve Köpeklerin Pet Shoplarda Geçici Barındırma Koşulları ve Koruyucu Hekimlik, Akvaryum Balıkları, Sürüngenler, Egzotik Kuşlar ve Memeli Hayvanların Bakım ve Barındırma Koşulları eğitimini sundu. Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğünden Ahmet Yaşar Yıldız ise, Ev ve Süs Hayvanlarının Korunmasına Dair Avrupa Sözleşmesi, CITES Sözleşmesi hakkında bilgiler verirken yine Orman ve Su İşlerinden Bülent Dağdeviren 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Hayvanları Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği hakkında bilgiler verdi.
79 KİŞİYE SERTİFİKA
Son olarak Tarım İl Müdürlüğünden Yaşar Kalafat’ın Ev ve Süs Hayvanları Satış, Barınma ve Eğitim Yerlerinin Kuruluş, Açılış, Ruhsat, Çalışma ve Denetleme Yönetmeliği hakkında bilgiler vererek tamamlanan eğitimin sonunda programa katılan 79 katılımcı sertifikalarına kavuştu.
1-138.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.