SERKAN YAĞCI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

SERKAN YAĞCI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

  27-29 Aralık tarihleri arasında Düzce'de yapılan Türkiye Büyükler Karate Şampiyonasında milli gururumuz Serkan YAĞCI 75kg da yine Türkiye...

 

 

27-29 Aralık tarihleri arasında Düzce'de yapılan Türkiye Büyükler Karate Şampiyonasında milli gururumuz Serkan YAĞCI 75kg da yine Türkiye şampiyonu oldu. Birbirinden güçlü ve zorlu rakipleriyle karşılaşan sporcumuz tecrübesini kullanarak şampiyonada rakiplerine zor anlar yaşattı. Izleyenlerin son derece keyif aldığı müsabakalarda genç sporcularında performansları gözden kaçmadı.

 

Şampiyonayı değerlendiren YAĞCI; ''Türkiye şampiyonası öncesi hazırlık döneminde maça yakın bir dönemde ayak baş parmağım kırıldı ve tedavi için bir süre antrenmanlardan uzak kalmam gerekti. Fakat şampiyona, bu sakatlık ve bazı olumsuz koşullara rağmen benim açımdan çok iyi geçti ve çok şükür sonucu altın oldu. Yapılan maçlarda gördümki gelecekte yerimizi emanet edebileceğimiz genç ve dinamik sporcular yetişiyor. Bu durum beni ayrıca sevindirdi. Bu maç aynı zamanda 2014 yılı içerisinde Finlandiya'da yapılacak Avrupa şampiyonası ve Almanya'da yapılacak olan Dünya şampiyonası için seçme niteliğindeydi. Şimdi hedefim iyi bir hazırlık dönemi geçirerek bu yıl ülkeme hem Avrupa hemde dünya şampiyonasında altın madalya  kazandırmak olacak. Tüm Türkiye'nin ve bayrağımıza gönül verenlerin desteklerini ve dualarını bekliyorum''dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.