Seri bozuldu

Seri bozuldu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta lider Kocaelispor takipçilerinden Turgutluspor ile deplasmanda karşılaştı. Yeşil siyahlı takım çekişmeli geçen karşılaşmadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Lig’de rakiplerini dize getirerek şampiyonluk yarışını sürdüren Kocaelispor en yakın takipçilerinden Turgutluspor ile deplasmanda karşılaştı. Sağ bekte kart cezasını tamamlayan Semih Karadeniz Turgutlu deplasmanında yeniden formasına kavuşurken Talha Mayhoş’ta ilk onbirde yer aldı. Defansta Taha Batuhan Yayıkcı yine maske ile sahada mücadele verdi. Sezonun ilk yarısında oynadığımız maçta 2-1 yendiğimiz Turgutluspor karşısında yeşil siyahlı temsilcimiz ilk yarıda iyi mücadele verdi.
İLK YARIDA GOL YOK
Yeşil siyahlı taraftarlar 7 Eylül Stadı’nda oynanan maçta Kocaelispor’a büyük destek verdi. İstanbul bölgesi hakemi Mehmet Türkmen’in yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda denk bir mücadele sergiledi. Kocaelispor Burak Süleyman, Ali Han ve Yakup ile ilk yarıda yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremezken ev sahibi ekip kaleci Ercüment başarılı bir kurtarışla gole izin vermedi. İki takımın gol çabaları sonuç vermeyince ilk 45 dakika golsüz 0-0 beraberlikle tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.