Serhatspor Şampi…

Serhatspor Şampi…

  1.Küme B grubunda artık Serhatspor engelleri tek,tek geçerek grupta son haftaya girdi. Hafta sonu Şampiyonluk adına çok önemli bir maça çıkan...

 

 

1.Küme B grubunda artık Serhatspor engelleri tek,tek geçerek grupta son haftaya girdi. Hafta sonu Şampiyonluk adına çok önemli bir maça çıkan sarı yeşilli ekip Taraftarının da desteği ile rakibini 3-0 mağlup ederek artık Süper amatör kümenin kapısını aralamış oldu.

 

Son Hafta

Lige Şampiyonluk parolası ile giriş yapan Serhatsporlu aslanlar hedefe çok yakın. B grubunda liderlik koltuğunu 10. Haftada devralan sarı yeşilli ekip daha koltuğu kimseye vermedi. Pazar günü kendi sahasında çok kritik bir maça çıkan sarı yeşilli ekip Çayırovalı spor severlerin ve taraftarların takip ettiği ve yoğun ilgi gösterdiği maçta rakibini 3-0 mağlup ederek Süper amatörün kapısını araladı. Galibiyet gollerini ikinci yarıda golcü Abdullah (2) ve Levent Kaydetti. Artık son hafta Gebze de ligde düşme ve çıkma iddiası bulunmayan Arapçeşme sporun konuğu olacak temsilcimiz Serhatspor buradan alacağı 3 puan ile tam 25 yıllık hasreti bitirip Şampiyonluk ile Süper amatör kümeye çıkacak. Ayrıca temsilcimizin bu zorlu maçını Çayırova Belediye başkanı Ziyaettin Akbaş da takip ederek sevinçlerine ortak oldu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.