Serhat Boz cinayetinden ceza almıştı! Yakalandı

Serhat Boz cinayetinden ceza almıştı! Yakalandı

Kocaelispor taraftarları arasında çıkan kavgada, boğazından bıçaklanarak hayatını kaybeden Sehat Boz'un katil zanlılarından biri olan Sehat Avcılı, 21 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bu cezası onanan ve firari olarak aranan Avcılı, Kocaeli Polisinin düzenlediği operasyon ile yakalandı.

2017 yılında, İzmir'de yapılacak Altay-Kocaelispor maçına otobüsle gitmek için Perşembe Pazarı Alanı'nda toplanan grup arasında bıçaklı kavga çıkmış, olayda yaralanan Serhat Boz (27), Hakan Kaptan (27), Okan Örçen (25) ve Erol Ali Örçen çevredeki hastanelere kaldırılmıştı. Serhat Boz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.


21 YIL HAPİS

Kavgaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan Serhat Avcılı, Doğan A. ve Semih B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiş, Avcılı tutuklanırken, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Bir süre tutuklu yargılandıktan sonra tutuksuz yargılaması devam eden Avcılı, mahkeme tarafından “ Kasten öldürme” ve “hükümlü ve tutuklunun kaçması” suçundan 21 yıl 2 ay ağır hapis cezasına çarptırıldı.


OPERASYONLA YAKALANDI

Bu cezası bir üst mahkeme tarafından onanan ve hakkında yakalama kararı çıkartılan Avcılı, Kocaeli emniyetinin düzenlediği operasyon ile yakalandı. Hükümlünün emniyette işlemlerinin devam ettiği ve tamamlanan işlemleri sonrasında adli mercilere sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.