Serhat Akın'dan  açıklama

 Serhat Akın'dan  açıklama

Kocaelispor’dan alacakları bulunan ve henüz anlaşma sağlanmayan eski futbolculardan olan Serhat Akın, Instagram hesabından Kocaelispor taraftarlarına sürece dair açıklamalarda bulundu.

 

 

 

YÜZDE 50’DEN FAZLASINI BIRAKMAYI KABUL ETTİM

 

Serhat Akın’ın açıklamaları şöyle: “Sevgili Kocaelispor taraftarları. Öncelikle iyi niyetli mesajlarınız için teşekkür ediyorum. Size nasıl yansıtıldı bilemiyorum ama olanları birinci ağızdan açıklamak istedim. Ben 10 yıldır Kocaelispor’un ayakta kalabilmesi ve yeni transferler yapabilmesi için elimden gelen tüm fedakarlıkları zaten yaptım ve yapmaya da devam ediyorum. Bu süreçte bir kuruş dahi almadığım halde hiçbir zaman sorun çıkarmadım. Gelinen noktada ben zaten alacağım paranın yüzde ellisinden daha fazlasını kulübe bırakmayı kabul ettim.

 

 

 

İYİ NİYETİMİN SUİSTİMAL EDİLDİĞİNİ GÖRDÜM

 

Asıl üzücü olan kısım ise ben elimden gelen her türlü kolaylığı sağlamaya çalışırken yönetimin bana karşı daha talepkar olması, bazı eski futbolcuların alacaklarını ise tamamına yakın oranda ödemesi oldu. Siz taraftarları çok iyi anlıyorum ancak sizden de beni anlamanızı rica ediyorum. Bu konuda yönetim tarafından eksik bilgilendirildiğinizi düşünüyorum. Ben para peşinde olan bir insan olsam işi hukuk boyutuna taşıyıp çok daha zor hale getirebilirdim. Tam tersine ben her zaman elimden gelen tüm kolaylıkları yaptım ancak karşılığında iyi niyetimin suistimal edildiğini gördüm. Tüm Kocaelispor taraftarına sevgi ve saygılarımla.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.