Serap Bayram'a genel  merkezde önemli görev

Serap Bayram'a genel merkezde önemli görev

Gelecek Partisi Kocaeli’de ki önemli isimlerinden Serap Bayram, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Bayram, yetki belgesini teslim alarak yeni görevine resmen başladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden atamaya ilişkin açıklamada bulunan Serap Bayram, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Yeşilyurt’un tensipleriyle Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevimin yetki belgesini teslim aldım.

Şahsıma duyulan güvene layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışacak, teşkilatlarımızın daha da güçlenmesi adına tüm gayretimi ortaya koyacağım.

Bu görevimin partimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olmasını diliyor; başta Sayın Genel Başkanımız ve Teşkilat Başkanımız olmak üzere, Kocaeli İl Başkanımıza, il yönetimimize ve parti kurmaylarımıza teşekkür ediyorum.”

Yeni göreviyle birlikte Genel Merkez düzeyinde sorumluluk üstlenen Bayram’ın, parti teşkilatlarının güçlendirilmesine yönelik çalışmalara katkı sunması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.