SEPAŞ ile işbirliği

SEPAŞ ile işbirliği

 SEPAŞ, elektrik perakende satış faaliyetinde iş paydaşı ve aynı zamanda SEPAŞ yetkili ödeme noktası olan Faturamatik’in bayi ve çalışanları...

 

SEPAŞ, elektrik perakende satış faaliyetinde iş paydaşı ve aynı zamanda SEPAŞ yetkili ödeme noktası olan Faturamatik’in bayi ve çalışanları için Bursa’dan sonra Kocaeli’nde de bir eğitim toplantısı gerçekleştirdi. Baltürk Otel’de yapılan eğitime 130 kişi katıldı. Eğitimin açılış konuşmasını SEPAŞ Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari yaptı. Eğitim sırasında,  Ürün ve Pazarlama Müdürü Necmi Çağlar, Satış Müdürü Cüneyt Kılıçaslan ile Faturamatik’in Mali İşler Müdürü İbrahim Halil Avara da Faturamatik ödeme noktası çalışanları için detaylı birer sunum gerçekleştirdi.

  UCUZ ELEKTRİĞE GEÇME İMKÂNI SAĞLIYOR

 

Eğitim süresince çalışanlar, ayda 150 TL ve üzeri elektrik tüketen serbest tüketici statüsündeki abonelerin indirimli elektrik için imzalayacakları sözleşme konusunda bilgilendirilirken, sözleşme ile müşterilere sağlanacak kolaylıklardan da bahsedildi. Bunun yanı sıra katılımcılar, bilgi işlem kayıtları üzerinden uygulamaların en seri şekilde nasıl gerçekleşeceği konusunda da bilgi sahibi oldu. SEPAŞ, bu toplantılar sayesinde Faturamatik ödeme noktalarındaki çalışanları hem eğitiyor, hem de serbest tüketici statüsündeki vatandaşların doğru bilgilendirilmesi için sağlam bir zemin hazırlıyor. Faturamatik ödeme noktalarında, uygun koşulları sağlayan müşterilere bilgi verilmesinin yanı sıra, isterlerse yapacakları sözleşmelerle tesisatlarında bir değişikliğe gitmeden ve başka bir işlem yapmadan, SEPAŞ’ta ucuz elektriğe geçme imkânı da sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.