Sepaş Enerji, “Kadınlar için Harika İşyeri” unvanı kazandı

Sepaş Enerji, “Kadınlar için Harika İşyeri” unvanı kazandı

Türkiye genelinde 4 milyon kişiye elektrik hizmeti sunan Sepaş Enerji, bu yıl da “Kadınlar için Harika İşyeri” seçildi.

Great Place to Work Enstitüsü (GPTW), “Best Workplaces for Women Turkey” araştırmasıyla kadınlar için harika işyerlerini belirledi. Türkiye’de 2‘nci kez gerçekleştirilen araştırmaya 45 bine yakın kadın çalışan katıldı. GPTW sertifikasına sahip ve güven endeksi en az yüzde 65 olan 351 şirket, anket çalışmasıyla değerlendirildi. Böylelikle 4 farklı kategoride 27 şirket listeye girmeyi başarırken Sepaş Enerji, bu yıl da “Kadınlar için Harika İşyeri” unvanına layık bulundu. 

 

SEPAŞ ENERJİ, KENDİ KATEGORİSİNDE ZİRVEDE

Yüzde 95’lik güven endeksiyle GPTW sertifikası ve En İyi İşveren Ödülüne sahip Sepaş Enerji, bir kez daha kadınlar için harika işyeri seçildi. 100-249 çalışan kategorisinde birinciliğe uzanan şirket, değerlendirmeleri başarıyla geçerek bu yıl da “Best Workplaces for Women” listesinde yer aldı.

 

“BİR KEZ DAHA ÖDÜLLENDİRİLDİ”

Sepaş Enerji Genel Müdürü Çağrı Poyraz, kadınlara kariyer ve liderlik fırsatları sunmaya öncelik verdiklerini kaydederek şunları söyledi; “Fırsat eşitliği, işe alımdan kişisel gelişim ve terfiye dek tüm insan kaynakları politikalarımızın temelini oluşturuyor. Kadın-erkek ayrımı olmadan eşitlik ve adalet ilkelerini birinci planda tutuyoruz. Enerji sektöründe kadın çalışan ve kadın lider sayısını artırmak için olanaklar yaratmaya öncelik veriyoruz. Sepaş Enerji olarak toplumsal cinsiyet eşitliği anlayışımızın bir kez daha başarıya ulaşıp ödüllendirilmesinden mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.