Şenol İkizek’ten müjde ve uyarı

Şenol İkizek’ten müjde ve uyarı

Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Şenol İkizek, sektörleri için önemli olan firmalarla özel anlaşmalar imzaladıklarını açıkladı.

Kocaeli Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Şenol İkizek, çalışmalarına devam ediyor. Başkan İkizek göreve geldiğinden bu yana bir yandan firmaların servisçilerden yaptığı kesintileri kaldırmak için girişimlerde bulunurken diğer yandan da esnafın daha uyguna ürün tedarik edebilmesi için temalar gerçekleştiriyor. Başkan Şenol İkizek ve yönetimi, yaptıkları girişimler sonucunda iki firma ile anlaşma sağladı. Akü değişimi konusunda Gebze bölgesinde hizmet veren Güven Ticaret isimli işletme ile anlaşıldığını açıklayan Başkan İkizek, lastik konusunda ise Subaşılar Otomotiv ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Yapılan anlaşmaların hayırlı olmasını dileyen Şenol İkizek, ekonomik sıkıntı yaşayan esnafın bu anlaşmalarla birlikte daha uyguna hizmete ulaşabileceğini de ekledi.

 

“KESİNTİLERİ KALDIRIN”

Oda olarak bugüne kadar birçok firma ile kesintilerin kaldırılması noktasında anlaştıklarını söyleyen Başkan İkizek, anlaşma sağlamaya yanaşmayan firmalara da, “Göreve geldiğimiz günden beri kesinti yapan firmalara gerek sözlü gerekse de yazılı olarak uyarılarda bulunduk. Biz hiçbir fabrikanın ve firmanın zarar görmesini istemiyoruz ama hala bu kesintileri kendilerinde bir hak olarak gören bazı şirketler, firmalar sözde büyük firmalar kesintileri kaldırmamakta direniyorlar. Bu direnci bizler esnafımızla birlikte kıracağız.

 

“YAPTIRIM UYGULAYACAĞIZ”

Eğer kesintilerin kaldırılması konusunda geri adım atılmazsa İstanbul esnafı ile birlikte kesinti yapan firmalara yaptırım uygulayacağız. Yıllarca haksız kesintilerle esnafı sömüren bu firmalar haksız kesintilerden vazgeçmeyi bilecek. Hakkı olmayan kesintileri yapanlara sesleniyorum esnafım sahipsiz değil artık. Esnafımız odamıza gelip geçmişte yapılan kesintilere karşın dava açabilirler, bizleri bunlarla uğraştırmayın. Esnafımızın şubat ayındaki belgelerinde kesinti görmek istemiyoruz, kabul etmiyoruz. Olursa firmaya karşı yaptırım uygulayacağız, boykot edeceğiz” çağrısı yaptı.

 

senol-1.jpg

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.