Şenol İkizek mazbatasını aldı

Şenol İkizek mazbatasını aldı

Kocaeli Servisçiler Odası'nın yeni başkanı Şenol İkizek, mazbatasını alarak görevine resmen başlamış oldu. Başkan İkizek yaptığı açıklamada, “Korsana asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Kocaeli Servisçiler Odası'nın tarihteki 3'üncü başkanı Şenol İkizek, geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen olağan kongrede başkanlığa seçildi. İkizek, bugün İzmit İlçe Seçim Kurulu Başkanı Tuğba Yurt'un elinden mazbatasını aldı. Mazbata töreninden sonra konuşan Başkan İkizek; "Trafik Şube ve UKOME ile görüşeceğiz, korsan servisçilere karşı büyük bir mücadele göstereceğiz. Korsana asla izin vermeyeceğiz. Gebze'de olacağımız günler de olacak ama ağırlıklı olarak İzmit'te oda binamızda olacağız. İlk önce esnafın işini kolaylaştıracak sistemlere çalıştık, onları hayata geçireceğiz.

 

“ÖRNEK BİR YÖNETİM ANLAYIŞI”

Esnafın kazancını artırmaya ve gider kalemlerini düşürmeye yönelik çalışmalarımız olacak. Esnafın daha iyi kriterlerde eğitim alması için görüşmeler yapacağız. İnşallah Kocaeli Servis Araçları Yönetimi, esnafına ve Türkiye genelindeki esnaflara örnek bir yönetim anlayışla hizmet vermeye başlayacak. Bunu ilk üç ayda hissedilir şekilde göstermeye başlayacağız” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.