Sendikanın yeni binasının açılışı yapıldı

Sendikanın yeni binasının açılışı yapıldı

 Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, geçtiğimiz aylarda Gebze Şubesi tarafından satın alınan yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirerek burada temsilciler meclisi toplantısına katıldı.

2-257.jpg

Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç ile şube yöneticilerinin ve işyeri temsilcilerinin hazır bulunduğu açılışta, Değirmenci pasta keserek yeni yerin başta üyeler olmak üzere tüm teşkilata hayırlı olması temennisinde bulundu. Açılışın ardından genel başkan Yunus Değirmenci, şube temsilciler meclisi toplantısına katılarak sendikal faaliyetlere ilişkin bir konuşma yapıp şube yönetimi ve temsilcilerle görüş alışverişinde bulundu.

SENDİKACILIĞA YENİ BİR SOLUK GETİRDİK

Genel Başkan Değirmenci, “Yeni dönemde uygulamaya koyduğumuz projelerle, verdiğimiz eğitimlerle, hayata geçireceğimiz faaliyetlerle slogancı bir sendikacılıktan uzak durarak, sendikacılığa yeni bir soluk getirdik. Ayrıca üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek adına yeni Genel Merkez binamızın yapımı hızla devam ediyor. Başta Gebze şubemiz olmak üzere kirada olan şubelerimize yeni yerlerini satın aldık. Bu yeni yerler gönüller yapmak için çıktığımız bu yolda birer kale olduğu gibi, üyelerimizin de kendilerini güvende hissedecekleri bir sığınak olacaktır.” dedi. Şube Başkanımız Koç ise Gebze şube için satın alınan bu yeni hizmet yeri dolayısıyla Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’ye teşekkür ederek şubenin faaliyetlerini ve sahadaki yaptıkları çalışmaları anlattı. Toplantı, işyeri temsilcileri söz almasının ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.