Semih Türeyen’e önemli görev!

Semih Türeyen’e önemli görev!

MHP İl Başkan Yardımcısı Av. S. Semih Türeyen, Türk Hukuk Enstitüsü Kocaeli Şube Başkanlığı görevine atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Av. S. Semih Türeyen Ankara'da önemli göreve getirildi. Yapılan atama ile Av. S. Semih Türeyen, Türk Hukuk Enstitüsü Kocaeli Şube Başkanlığı görevine atandı.

1977 yılında Alparslan Türkeş'in talimatları ve desteği ile kurulan Türk Hukuk Enstitüsü teşkilatlanma çalışmalarına hız kazandırarak Kocaeli şubesi için Av. Semih Türeyen'i yetkilendirildi.

Türk Hukuk Enstitüsü, HSK üyeleri, yüksek yargı organları, avukatlar, akademisyenler gibi üyelerden oluşuyor. Türk Hukuk Enstitüsü, Türkiye’nin en köklü sivil toplum kuruluşlarından biridir. Türk Hukuk Enstitüsü'nün Türk adalet anlayışına uygun bir sistem kurulması için katkıda bulunmayı her zaman şiar Edindiği Belirtilmektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde uzun yıllar çeşitli kademelerde görev alan ve en son seçimlerde Seçim Koordinasyon Merkezi İl Başkanlığı görevini ifa eden Türeyen, yaptığı açıklamada, böylesi onurlu bir görevi Kocaeli ilinde layıkıyla yerine getirmek için, tüm hukuk camiasına ve davasına azami gayret ile fayda sağlamak için çalışacaklarını belirterek, kendisine bu görevi tevdi eden Türk Hukuk Enstitüsü Genel Başkanı ve MHP MDK üyesi Av. Yavuz Aksu'ya teşekkürleri iletti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.