Selda Yavuz’dan depremzede ailelere ziyaret

Selda Yavuz’dan depremzede ailelere ziyaret

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz Gönülden Gönüle projesi kapsamında şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim, depremzede ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, gönül köprülerini kurmaya devam ediyor.

Afet bölgesinden gelen depremzede vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek için İzmit’te misafir edilen 2 aileyi ziyaret eden Selda Yavuz ihtiyaç durumları ile taleplerini yerinde değerlendirip, Ramazan aylarını tebrik ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kocaeli Valiliği koordinasyonunda kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere tüm Kocaelililerin seferber olduğuna değinen Selda Yavuz, talep ve ihtiyaçları karşılama noktasında ne gerekirse yapılacağını belirterek emeği, katkısı ve desteği olan herkese teşekkür etti.

AİLELERİN SIKINTILARI DİNLENDİ
Hanelerle hemhal olup, bir süre görüşerek acı ve hüzünlerine ortak olan Selda Yavuz Hanımefendi çocuklarla da yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. İzmit’te 10 engelli,1 yetim-öksüz ve 2 ihtiyaç sahibi aileyi de hanelerinde ziyaret edip, onlarla hemhal olan Selda Yavuz, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını iletip, taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. Ramazan aylarını tebrik eden ve ziyaret edilen ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen Selda Yavuz, gereken ne varsa yapılacağını belirtti.
Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.