Selda Yavuz gönüller sıcak tutuluyor

Selda Yavuz gönüller sıcak tutuluyor

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, İzmit’teki engelli, yaşlı, öksüz, yetim ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan 10 aileyi hanelerinde ziyaret etti.

Devletimizin sıcak elini gösteren örnek proje ‘Gönülden Gönüle’ ile kimsesizlerin kimi olmaya, ailelerimizle gönül köprüsü kurulmaya devam ediliyor.  Ailelerimizin sıcak karşılamalarıyla karşılaşan Bayan Yavuz, bir süre hasbihal ettiler. Ailelerimizin sıkıntıları dinleyen, ihtiyaçlar doğrultusunda ellerinden gelen yardımı yapacaklarını belirten Bayan Yavuz, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını da ileterek diğer aile ziyaretlerine geçtiler. Ziyaretlerinde yaşlılarımızın da gönlünü almayı unutmayan Bayan Yavuz, bir süre sohbet ederek, hayır dualarını aldı. Hatırlanmanın mutluluğuyla Bayan Yavuz’u hanelerine misafir eden yaşlılarımız Vali Seddar Yavuz’a selamlarının iletilmesini de isteyerek: “Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Ne güzel ettiniz de buralara kadar geldiniz, bizleri çok mutlu ettiniz.” diyerek hayır dualarıyla Bayan Yavuz’u uğurladılar.

 

“BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ”

Son durağı engelli ve muhtaç ailelerimize olan Bayan Yavuz, burada hanelerimizin sıkıntılarını, ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, sıkıntıları yerinde gözlemledi.  Çok şaşırdıklarını ifade eden aileler: “Vali beyin eşi sizi ziyarete gelecek dediklerinde inanamadık, ilk defa böyle bir şey görüyoruz. Bu çok mutluluk verici, heyecanımızı tarif edemeyiz. Sizleri misafir etmek bizim için gurur verici” dediler. Devletin her zaman yanlarında olduğunu, yalnız olmadıklarını hissettiren, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını da ileten Bayan Yavuz: “Ne mutlu ki bize sizlerle hem hal oluyoruz, sıkıntılarınızı dinliyoruz. Her zaman dediğimiz gibi kapımız sizlere her daim açık. Bir sıkıntınız olduğunda bizlere ulaşabilirsiniz.” diyerek eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.