Selda Yavuz depremzede ailelerin taleplerini dinledi

Selda Yavuz depremzede ailelerin taleplerini dinledi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz deprem bölgesinden Kocaeli’ne gelen vatandaşlarla bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi, yerinde incelemelerde bulundu.

Darıca Hüma Hatun Gençlik Kampı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı Balyanoz Sosyal Tesislerinde misafir olarak ağırlanan depremzedeler ile bir araya gelen ve Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten Selda Yavuz, şunları kaydetti: “Yaralarımızı hep beraber saracağız. İhtiyaçlarınızı gidermek ve taleplerinizi yerine getirmek için elimizden gelen desteği ve yardımı yapacağız” diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Kocaeli’de kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı mutlu olduklarını belirten ve Selda Yavuz Hanımefendiye teşekkürlerini ileten vatandaşlarımız: “Sizlerden, desteği olan herkesten Allah razı olsun. Bizlere kapınızı açtınız bizleri burada Kocaeli’nde ağırlıyorsunuz.” dediler. Depremzedelerimizi tek tek dinleyen, notlarını alan Selda Yavuz Hanımefendi, ihtiyaçların karşılanması noktasında ne gerekirse yapılacağını belirtti. Depremzedelerimize yönelik kurumlar içerisinde oluşturulan birimleri ziyaret eden Selda Yavuz Hanımefendi buralarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT EDİLDİ

Selda Yavuz afet bölgelerinden gelerek Darıca ilçemizde yakınlarının yanında kalan depremzede aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Depremde yaşanan zorlu süreçleri unutturmak ve ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmek için misafirperverliklerini gösteren, emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür eden Selda Yavuz Hanımefendi, tüm Kocaeli olarak ihtiyaçların karşılanması için üstün gayretle çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Depremzede aileleri evlerinde ziyaret ederek bir süre görüşen, ihtiyaç ve taleplerini dinleyip yerinde gözlemleyen Selda Yavuz Hanımefendi, çocuklarla da ayrı ayrı ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.