Selçuk Balcı konseri bu akşam

Selçuk Balcı konseri bu akşam

 Rota Organizasyon tarafından düzenlenecek olan Selçuk Balcı konseri 4 Ocak Cumartesi günü (bugün) Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde Gerçekleşecek.Kariyerine...

 

Rota Organizasyon tarafından düzenlenecek olan Selçuk Balcı konseri 4 Ocak Cumartesi günü (bugün) Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde Gerçekleşecek.Kariyerine ‘’Deniz Üstünde Fener’’ parçası ile başlayan Selçuk Balcı, yeni çıkardığı ‘’MİLA’’ albümü ile yolunda emin adımlarla ilerliyor. Gençlerin son dönemlerdeki en çok dinlediği sanatçılar arasına giren Selçuk Balcı, Rota Organizasyon’un katkılarıyla Gebze’de ilk konserini verecek. Konser günü kapılar saat 19.00’da açılacak.

3 AYDA BİR KONSER

 

Rota Organizasyon’un genel koordinatörlerinden Ali Kemal Kol ve Hamide Hacıömeroğlu, ‘’Yıllardır Gebze’de yaşıyoruz, Gebze gençliği olarak burada var olan konser eksikliğinin bilincindeyiz. Kendi aramızda ekibimizle beraber yaptığımız durum değerlendirme toplantılarımız da, neler yapabiliriz sorularına cevaplar arıyoruz. Hepimizin aynı fikir birliği ile çıktığımız bu yolda Gebze gençliğine 3 ayda bir konser düzenlemeye karar verdik. Bu doğrultu da Gebze gençliğinin büyük bir eksiği olan konser çalışmalarına Selçuk Balcı ile start veriyoruz’’ dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.