Selanikspor başladı

Selanikspor başladı

Geçen yıl 1.Küme’de yer alan, ligde kalmayı başaran Selanikspor, bu sezonda aynı başarılı göstermek istiyor. Kısıtlı imkânlarıyla ligde yer alan Mavi-Lacivertli ekip, yeni sezon çalışmalarına başladı.

Amatör kümede Kocaeli’nin en renkli takımlarından olan Mavi-Lacivertli ekip, kendi mahallesinin gençleriyle ligde mücadele ediyor. Bu sezon çalışmalarının ilk etabını Yenidoğan Gençlik Spor Tesisleri’nde yapan Selanikspor, bir yandan da kadrosunu oluşturuyor. Selanikspor’un iki emektar futbolcu Kemal ve İsa Tuğcan da yeniden takıma döndüler. İki futbolcu da teknik direktör ile anlaşana kadar takımı çalıştıracaklar.

 

“LİGDE KALICI OLACAĞIZ”

Kulüp Başkanı İsmet Tuğal, bu sezonda mahallenin gençlerine ağırlık vereceklerini söyledi. Tuğal,  “Bu sezonda ligde kalmak istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımıza erken başladık. Şimdilik takımı tecrübeli futbolcularımız Kemal ve İsa Tuğcan çalıştıracak. En kısa zamanda bir teknik adamla anlaşacağız. Geçen yıl ki gibi bu sezonda ligde kalıcı olmayı hedefliyoruz. Bunun için de gerekirse transfer yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.