Selanik olaylı maçta lideri geçemedi: 1-2

Selanik olaylı maçta lideri geçemedi: 1-2

12 puanlı lider Çubuklu Balaspor, ikinci sırada 10 puanda yer alan İzmit Selanikspor ile olaylar çıkan maçta Mehmet Ali Kağıtçı’da karşı karşıya geldi.

Kocaeli 2.Küme Futbol Ligi B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren 12 puanlı lider Çubuklu Balaspor, ikinci sırada 10 puanda yer alan İzmit Selanikspor ile olaylar çıkan maçta Mehmet Ali Kağıtçı’da karşı karşıya geldi.
Derbi niteliği taşıyan maçta lider 
Çubuklu Balaspor, güçlü kadrosuyla İzmit Selanikspor’u 2-1 yendi ve şampiyonluk yolunda aldığı bu galibiyetle büyük avantaj yakaladı. Puanını 15 çıkaran ekip, aradaki puan farkını da 5’e yükseltti. Maça her iki takım da hızlı başladı. Çubuklu Balaspor’un üç şutu direkten döndü. Maçı 28. Dakikasında, günün başarılı futbolcusu golcü Müjdat’ın attığı süper golle Çubuklu Balaspor 1-0 öne geçti. Mağlup duruma düşen İzmit Selanik, beraberlik golü için yoğun baskı kurdu, ancak yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı. Devre böyle bitti.
SELANİKSPOR BERABERLİK GOLÜNÜ İKİNCİ YARIDA ATTI AMA…
Selanik, maçın ikinci yarısında daha atak ve golü arayan takım olurken, 57.dakikada oyuna sonradan giren Ali ile beraberlik golünü attı. Ancak ekip, 70. dakikada Bala’lı Turgay’ın golüne gel olamadı. Mağlup duruma düşen İzmit Selanikspor, beraberlik için yoğun baskı kurdu, ancak maçta başka gol olmayınca, deplasman takımı lider Çubuklu Balaspor adeta 6 puanlık kazanç sağladı. Maçı yöneten Mustafa Çalışkan ve yardımcılara başarılı yönetimiyle göz doldurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.