Selahaddin Dinçel istifa etti

Selahaddin Dinçel istifa etti

Geçen sezon takımı şampiyon teknik adam Selahaddin Dinçel, yeşil-siyahlı yönetimle yaşadığı fikir ayrılığı sebebiyle ligin henüz 2.haftasında istifa etti.

FİKİR AYRILIĞI YAŞANDI

Yeni sezona Sarıyer beraberliği başlayan Kocaelispor’da Manisa maçı öncesi hareketli saatler yaşandı. Sezon öncesi takıma yapılan bir çok transferde yeşil-siyahlı yönetimle ters düşen teknik adam Selahaddin Dinçel, istediği oyuncuları ise bir türlü takıma kazandıramadı. Sarıyer karşılaşmasında yanlış ilk 11 tercihi ve oynanan kötü futbol bardağı taşıran son damla oldu. Dinçel’in 2. Lig macerası sadece bir hafta sürerken, yeşil-siyahlı ekibin tarihinde bir hoca ilk kez ilk maç sonunda istifa etti.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Başarılı çalıştırıcı Selahaddin Dinçel, geçen sezonun 10.haftasında teknik adam Engin Korukır’ın yerine Kocaelispor’da göreve başlamıştı. Dinçel görev yaptığı 18 maç sonunda 16 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Takımı şampiyon yapan teknik adam olarak tarihe geçen deneyimli hoca sadece geçen hafta Sarıyer karşısında beraberlik aldı. Dinçel’in yerine kimin geleceği belli olmazken, İsmet Taşdemir, Bülent Uygun ve Bülent Baturman isimleri konuşuluyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.