Selahaddin Dinçel: Gevşemeyeceğiz!..

Selahaddin Dinçel: Gevşemeyeceğiz!..

3.Lig 2.Grubun açık ara lideri Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 14 puanlık farkın önemli olduğunu, ancak kesinlikle gevşemeyeceklerini ifade etti.

Cizrespor karşısında yedikleri gollerden ders çıkaracaklarını ifade eden Dinçel “Cizrespor maçını kazanmamız lazımdı. Bol gollü bir karşılaşma oldu. Kazandığımız için mutluyum. Futbol acımasız bir oyun. 1-2 dakikalık rahatlık 2 basit gol yememize neden oldu. Kesinlikle oyuncularımı suçlamıyorum. Çünkü 5 golü atan da onlar. Belki futbolcularımızın keyfi kaçtı ama, 5 gol atmasına rağmen yediği 2 golden canı sıkılan takımımızla gurur duyuyorum. Tabii ki yediğimiz gollerden ders çıkaracağız” dedi.  
KOCAELİSPOR’DA ÇOK MUTLUYUM
Dinçel sözlerinin devamında şunları söyledi: Takımın isteği, coşkusu, pozisyon yüzdesi yine fazlaydı. Beraberinde galibiyetler de geliyor. Sağ bekle ilgili tercih tamamen benim. Sefa’nın müthiş golü ve iyi bir performansı vardı. Haşim Arda 16 yaşında, 17’sinden 2 gün önce gün aldı. Kocaelispor Türk futboluna Gökdeniz gibi bir genç kazandıracaktır inşallah. Kendisine de hayırlı uğurlu olsun diyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.