Selahaddin Dinçel “Çok daha iyi olacağız”

Selahaddin Dinçel “Çok daha iyi olacağız”

Çatalcaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, takımdan genel anlamda memnun olduğunu belirterek 3 oyuncunun daha kadroya dahil olacağını söyledi.

ÜÇ OYUNCU DAHA TRANSFER EDECEĞİZ
2-1 sona eren maçın ardından takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirten Selahaddin Dinçel, “Oyuncularımızın bir arada daha fazla oynayabilmesi için sık hazırlık maçları yapıyoruz. Bugün, geçen maçlara göre daha pozitifti. Daha fazla ürettik ama tabi ki tam  takım değiliz. Eksiklerimiz var. Bunları da tamamlamaya çalışıyoruz. Takımımıza dahil edeceğimiz 3 oyuncu daha var. Umarım yönetim kurulumuz bu arkadaşlarla bir an önce anlaşma yapar.  Lig haftasına girmeden önce oyuncular aramıza dahil olur” dedi.

FAYDA SAĞLAYACAK OLAN KALACAK
Kocaelispor’a mutlaka faydası olacak, takıma katkı sağlayacak isimleri kadroda tutmaya çalıştıklarını kaydeden Dinçel, “Ayrılan arkadaşlar için kesinlikle fayda sağlayamayacak demiyorum. Ancak statü gereği biliyorsunuz 25 oyuncu bildirmen gerekiyor. Yaş ile alakalı kriterler var. Ayrılan oyuncular belki kendilerine göre, belki yönetime göre, belki teknik heyetin raporuna göre gittiler. Bunlar iç meseleler. Oyuncular zamanı gelmiş olduğu için ayrılabilirler. Ama bu kurallar çok daha hassas hareket etmemize sebep oluyor. Bunları transferler olmadan öncede biliyorduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.