Sektörün gelişmesi için eğitime devam

Sektörün gelişmesi için eğitime devam

Gayrimenkul sektörünün güçlü STK’sı Emlak Kulübü, “Yapmak ve yapabilmek” konulu, Mümtaz Önal’ı ağırladığı iki gün süren eğitim verdi. Başkan Fuat Özdağ sektörün gelişimi için çalışmaların süreceğini söyledi

Sektörünün güçlü STK’sı Emlak Kulübü, Kocaeli Uluslararası Kongre merkezinde 17-18 Aralık tarihlerinde Mümtaz Önal’ın konuşmacı olarak katıldığı  “ Yapmak ve yapabilmek ” konulu eğitim gerçekleştirdi. İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Sakarya ve Samsun gibi çeşitli illerden katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği eğitimin kontenjanı kısa süre içerisinde doldu. İzmir’de 83 danışmanı ile faaliyet gösteren, “Coldwell Banker 06:40” Batı ofis Broker’ı Mümtaz Önal’ın sunumu ilgiyle dinlendi. İki gün süren ve oldukça keyifli geçen program, katılımcılardan tam not aldı.

 

2-20221219122026.jpg

 

EĞİTİM VE DAYANIŞMA

 

Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ yaptığı konuşmasında, “İki tam gün sürecek eğitim için bilgiye, öğrenmeye, gelişime açık yüzünüz ve burada olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Emlak Kulübü Yönetim Kurulu adına birlikte keyifle geçireceğimiz programımıza hepiniz hoşgeldiniz. Emlak sektörünün gelişimi için varolan Emlak Kulübü, üyeleri ve meslektaşları ile birlikte düzenli eğitim, artarak devam eden mesleki dayanışma ve üyeleri arasında portföy paylaşımları ile sektöre katkı vermeye devam ediyor.

 

3-674.jpg

 

HAYATLARINA DOKUNACAK

 

Bugünkü eğitimin Kocaeli de bir ilk olma özelliğini taşıması bizler için çok kıymetli. Sevgili Mümtaz Önal hocam bugün yine birçok meslektaşımın hayatına dokunacak. Çok şeyler öğreneceğimiz bu eğitimin organizasyonunu yöneten Emlak Kulübü Başkan vekilimiz Mevlüt Bozdağ’a, üye ilişkileri Başkan Yardımcısı Şule Cihan Bazir’e ,Genel Sekreterimiz Saim Diğrak’a, yönetim kurulu üyelerimize ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

 

4-584.jpg

 

 

EMLAK KULÜBÜNE ÜYE OLDU

 

Eğitim öncesi üyelik sertifikası ve rozeti Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ tarafından takdim edilen Mümtaz Önal, “Emlak Kulübünün başarılı çalışmalarını yakından takip ediyorum. Takdire değer işlere imza atmanız beni çok gururlandırıyor. Artık İzmir’de bir kaleniz var. Emlak Kulübü’nün bayrağını ülkemizin güzel İzmir’inde dalgalandıracağım” dedi. Daha sonra Ankara, Samsun, İstanbul Kocaeli gibi illerden birçok kişi Emlak Kulübü’ne üyelik başvurusu formlarını doldurup üye ilişkileri başkanlığına teslim etti.

 

5-367.jpg

 

DUYGULANDIRAN HEDİYE

 

Eğitime verdiği katkı nedeniyle teşekkür plaketi verilen Mümtaz Önal, kendisine hediye olarak  takdim edilen fotoğraf tablosunu görünce göz yaşlarına hâkim olamayarak yanındaki Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ ve Başkan vekili Mevlüt Bozdağ’a sarıldı. Bir hafta önce çok sevdiği anneannesini kaybeden Mümtaz Önal, kendisi, annesi ve hasta yatağındaki anneannesinin bir arada olduğu fotoğrafı görünce duygularına hakim olamadı. Program sonunda katılımcılara eğitim sertifikaları takdim edildi.

 

6-316.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.