‘Şehrin sorunlarına neşter vurmaya çalıştık’

‘Şehrin sorunlarına neşter vurmaya çalıştık’

 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, zabıtanın belediyecilikte çok önemli bir yeri olduğunu ifade etti. Başkan Yaman ‘’Bugüne kadar göstermiş...

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, zabıtanın belediyecilikte çok önemli bir yeri olduğunu ifade etti. Başkan Yaman ‘’Bugüne kadar göstermiş olduğunuz performanstan dolayı hepinize teşekkür ederim’’ dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, önceki gün Tepe Restaurant’ta zabıta personeli ile bir araya geldi. Dilovası’nın Kocaeli ilçeleri arasında en fazla hizmeti alan ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Yaman, ‘’Kocaeli’nin en büyük kültür merkezi ilçemizde yapılıyor. Bu, hepimizin başarısıdır. Herkes üzerine düşen görevi yaptı ve birlikte büyük işler başardık’’ diye konuştu. 2009 sonrası Dilovası’nda büyük hizmetlerin gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Yaman, “Dilovası tarihinden 2009 yılına kadar aldığı hizmetlerin kat kat fazlasını bu dönemde aldı. Şehrin sıkıntı ve sorunlarına neşter vurmaya çalıştık. Böyle bir çalışmanın semeresi olarak tüm engelleri aşmaya çalıştık; alt yapı ve üst yapıda en kötü ilçe iken en iyi ilçelerden biri olduk’’ dedi. Dilovası zabıtasının çalışmalarında örnek olması gerektiğini belirten Başkan Yaman ‘’Zabıta, belediyesini temsil ettiğini unutmamalıdır. Çok önemli bir misyona sahip olan zabıta, belediyenin personeli olarak her türlü sıkıntıyı çözmek zorundadır. İlçemize en güzel hizmeti verip, vatandaşımızın sıkıntısını halletmek bizim görevimizdir’’ ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.