Şehrin prestijli caddelerinden olacak

Şehrin prestijli caddelerinden olacak

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, şehrin prestijli caddelerinden olacak Başiskele Selahattin Eyyübi Caddesi’ndeki çalışmayı yerinde gördü.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Koral ile birlikte teknik ekiplerinde yer aldığı inceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Yaklaşık beş milyon liralık bu projemiz tamamlandığında burada su baskınları yaşanmayacak. Bu caddenin altında gerçekleştirdiğimiz kanalın içinde bir iş makinası çalışabilecek büyüklüktedir. Projemiz tamamlandığında ise Başiskele ilçemiz bir prestijli caddeye daha kavuşmuş olacak” dedi.

 

YAZA DOĞRU BİTMİŞ OLACAK

650 metrelik kısmında altyapı deplasesi ile betonarme kutu menfez yapımı yapılan Başiskele Belediyesi önündeki Selahattin Eyyübi Caddesi’nde, üstyapı için asfaltlama, aydınlatma, kaldırım ve parke yapımı çalışmaları da gerçekleştirilecek. 3 bin ton asfalt seriminin yapılacağı cadde 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şeritli olacak. Çalışmayı inceleyen ve bu bölgemizde su baskınları yaşıyorduk diyerek “Yukarı kotlardan gelen sular belediyemizin ön tarafında büyük bir birikintiye sebep oluyordu” ifadelerini kullanan Başkan Büyükakın, “Kutu menfez şeklinde olan altyapıda bir iş makinası çalışabilecek ve temizliğini yapabilecek büyüklüktedir. Elektrik direklerinin yer altına alınması, caddenin aydınlatması ile birlikte bu çalışma örnek bir projedir. Yaza doğru da nasip olursa buradaki çalışmamız bitmiş olacak” diyerek açıklamasını tamamladı.  Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.