“Şehrimiz her alanda hedeflerine kararlılıkla ilerliyor”

“Şehrimiz her alanda hedeflerine kararlılıkla ilerliyor”

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, kentin dört köşesinde vatandaşlarla buluşmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Gerek projelerin ön çalışması ve takibinin yanı sıra her fırsatta Kocaelilerle bir araya gelen Başkan Büyükakın, son olarak Kartepe ilçesi Avluburun köyü sakinleriyle buluştu. Bölgede incelemeler de yapan Başkan Büyükakın’a, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. Misafirperverliklerinden dolayı Avluburun’da ki vatandaşlara teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Burada ki insanımızın güler yüzü, enerjisi ve samimi ilgisi kentimize hizmet yolunda bize büyük güç verdi. Bu vesileyle şunu özellikle buradan söylemek isterim ki şehrimiz her alanda hedeflerine kararlılıkla ilerliyor” dedi. 

 “EKİBİMİZİN BİR PARÇASI OLARAK GÖRÜYORUZ”  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gökmen Mengüç’ünde yer aldığı birliktelikte, Avluburun Muhtarı Halil İbrahim Akyol, Ketence Muhtarı Erkul Kılıç, Kurtdere Muhtarı Mustafa Ersoy, Eşme Ahmediye Muhtarı Yusuf Sönmez ve Eşme Muhtarı Selim Günay’da hazır bulundu. Muhtarlarla yakından ilgilenen, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Ekibimizin bir parçası olarak gördüğümüz muhtarlarımızla kentimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Muhtarlarımızın tecrübelerinden faydalanıyor, projelerimizi öncelik sırasına göre birlikte beliyoruz” diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.