Şehit ve gazilerimize  çok şey borçluyuz

Şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönül’e" projesi kapsamında Şehit Aileleri ve Gazileri Ramazan ayında da ziyaretlerini sürdürüyor. Güler, “Şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz” dedi.

Gebze Kaymakamı  Mustafa Güler "Gönülden Gönül’e" projesi kapsamında Şehit Aileleri ve  Gazileri ziyaret ederek, Ramazan aylarını kutladı. 
İlk olarak Suriye’nin El-Bab bölgesinde Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında Şehit olan Topçu Er Oğuzhan Demir’in yakınlarını ziyaret eden Kaymakam Güler “Vatan, millet, bayrak gibi değerler uğruna şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimizin aile fertleri bizlerin emanetidir. Bizler de her fırsatta şehit aileleri ile bir araya gelecek ve şehitlerimizin aziz hatıralarını yad edeceğiz inşallah. Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında bütün şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

DEVLET YANINIZDA

Daha sonra Kıbrıs Gazisi Recep Töngel ve Vazife Malulü Adem Cüce’nin evlerini ziyaret eden Kaymakam Güler “Milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna nice destanlar yazan gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebedi kahramanlarıdır. Bu vatan, şehitlerin kanları ve gazilerimizin fedakârlıklarıyla var oldu, ilelebet var olacak. Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğu inancıyla, Devletimizin tüm kurum-kuruluşları ve imkânlarının yanlarında olduğunu bir kez daha ifade ediyorum” dedi.
 
Ziyaretlerde Kaymakam Güler’e Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir eşlik etti. Barış Ayar

3-082.jpeg

4-067.jpeg

5-040.jpeg

6-026.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.