‘Şehit olanlar için sadece analar ağladı’

‘Şehit olanlar için sadece analar ağladı’

** CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Vatan uğruna şehit olanlar için sadece analar ağladı.”...

** CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Vatan uğruna şehit olanlar için sadece analar ağladı.” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk önceki akşam ilçe binasında bir basın toplantısı düzenledi. CHP Darıca İlçe Örgütü’nün 3 Mart 2018 Cumartesi akşamı yapmayı planladıkları Dayanışma Gecesi ile ilgili olarak açıklama yapan CHP’li Törk ilk olarak Afrin Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit düşen vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, gazilere acil şifalar, tüm ulusa, silahlı kuvvetleri değerli personeline ve şehit ailelerine başsağlığı diledi.

GECEMİZİ ERTELEDİK

Ulus olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bu günlerde, şehitlerimize gösterilecek saygı her türlü siyasetin üstündedir diyen CHP’li Törk, “Vatan mevzu bahisse gerisi teferruattır’ sözünü benimsemiş olan bir parti olarak,  şehitlerimize ve gazilerimize duyduğumuz saygıdan dolayı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in katılımlarıyla 3 Mart 2018 Cumartesi günü saat 19.00’da yapacağımızı duyurduğumuz Dayanışma Gecemizi ileri bir tarihe ertelemiş bulunmaktayız. Dayanışma Gecemizi gerçekleştireceğimiz yeni tarihi önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

ULUSAL YAS İLAN EDİLMELİ

Son derece kritik günlerden geçmekteyiz. Vatan evlatlarımız bizim için her şeyin üstündedir. Bizler ne kadar üzülsek de ateş düştüğü yeri yakıyor. Dilerim bu şehit haberleri son olur ve bundan sonra analar ve babalar evlatlarını toprağa vermek zorunda kalmazlar.  Esma için ağladı! Rabia için ağladı! Okyanus ötesi için ağladı! Şiir okudu ağladı! Türkü dinledi ağladı! Her şey için ağladı! Kimin ne için ağladığını biliyoruz. Vatan uğruna şehit olanlar için sadece analar ağladı! Suud Kralı için yas ilan edenlerin, bugün 8 şehidimiz için de yas ilan etmesini bekliyoruz.

HER YERE TÜRK BAYRAĞI ASIYORUZ

Ulusal birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde şehitlerimize saygı, ordumuza destek için her yere, evlere, işyerlerimize, parti binalarımıza şanlı Türk Bayrağımızı asıyoruz. Herkesi bu çağrımıza uymaya ve bayrak asmaya davet ediyorum. Bir kez daha şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,  gazilerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.