Şehit ailelerini ağırlandı

Şehit ailelerini ağırlandı

 Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen akşam...

 

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen akşam yemeğinde Şehit aileleri ve yakınlarıyla bir araya geldi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen akşam yemeğinde, şehit aileleri ile bir araya geldi. Düzenlenen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürü Bekir Yümlü, Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Haluk Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Müftüsü Orhan Örnek ve şehit aileleri katıldı.

ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ

Şehit aileleri için düzenlenen programda azizi şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. Şehitlerimiz için dua eden Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, “Allah bayrağımızı indirmesin, ezanımızı dindirmesin. Allah şehitlerimizden ve ailelerinden razı olsun” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.