Şehit aileleri ‘İyi Ki Varsın Eren’i izledi

Şehit aileleri ‘İyi Ki Varsın Eren’i izledi

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler şehit yakınları, gazi aileleri, öğrenciler ve kurum müdürleri ile birlikte "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmini izledi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle kahraman Jandarmamızın girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünün anlatıldığı "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmini şehit yakınları, gazi aileleri, öğrenciler ve kurum müdürleri ile birlikte Gebze Center AVM sinema salonunda izledi. Gösterilen filme Kaymakam Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Muharrem Poyrazoğlu, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Şehit ve Gazi aileleri, Muhtarlar, Öğrenciler, Jandarma ve Emniyet personeli ve aileleri ile birlikte katıldı.

FİLMİ İZLEMEYE DAVET ETTİ
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler filmle ilgili olarak, “Bizim memleketimizin her bir karışı şehit kanlarıyla sulanmıştır. Bu topraklar şehit kanlarıyla vatan yapılmış bir toprak. Bu Vatanın bağrından çıkan kahraman evlatların yaşları küçük olsa da imanlarının vatan sevgisi ve yüreklerinin ne kadar büyük olduklarını her dönem görüyoruz. Türk Milletimizin bağrından her zaman böyle kahraman evlatlar çıkmıştır, bundan sonra da çıkacaktır. Kahraman Mehmetçiğimiz ile birlikte vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren bu kahramanlarımız sayesinde vatanımız ilelebet hür ve bağımsız kalacaktır” dedi. Filmde emeği geçen herkese teşekkür ederek herkesi filmi izlemeye davet etti. 

“BİR EREN ŞEHİT OLUR BİN EREN DOĞAR”
Kaymakam Mustafa Güler, “Bu duygu ve düşüncelerle izledikleri film sonrasında bir kez daha diyoruz ki; Film gençlerimize örnek olması ve milli değerlere sahip çıkması açısından oldukça önemli. Ülkemizde nice kahramanlıklar gösteren Erenler var. Bayrak, vatan ve millet aşkı oldukça yüreklerimizde, 'Bir Eren Şehit Olur Bin Eren Doğar' bu topraklarda. Bu vesile ile vatanı uğruna hayatını kaybeden Aziz şehitlerimizi tekrardan rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz, ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun” dedi.  Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz de Kaymakam Mustafa Güler’e böyle güzel etkinliğe kendilerinin davet edilmesinden dolayı çok teşekkür ettiler.

Haber: Barış AYAR

 

manset-2-048.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.