Şehir hastanesi yerinde incelendi

Şehir hastanesi yerinde incelendi

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaat çalışmalarında gelinen durum ve çalışmaları inceleyen Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Denetim ve Müşavirlik Daire Başkanı Mustafa Sakarya tekrar değerlendirme amacıyla ziyarette bulundu.

Kocaeli Şehir Hastanesini değerlendirmek üzere ziyaret gerçekleştiren Sakarya şantiye alanında Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan tarafından karşılandı. Kocaeli Şehir Hastanesi şantiyesi ve birimlerinin detaylı olarak değerlendirildiği yerinde incelemelerde Sakarya'ya Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan başta olmak üzere sağlık üst yöneticileri ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.  Hastanenin yataklı servisleri, ameliyathane, poliklinikler, teknik, tıbbi ve tüm özellikli birimlerinde çeşitli incelemelerde bulunan heyet, firma yetkililerine önemli gördüğü konularda çeşitli notlar da aldırdı.  Firma yetkilileri tarafından Daire Başkanı Sakarya ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’a güncel durumla ilgili çeşitli bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

Yerinde incelemeler sonrasında ise Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İnşaat çalışmalarında gelinen nokta ve gerekli planlamalar oluşturulduğu toplantıya Denetim ve Müşavirlik Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Mustafa Sakarya, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, ilgili sağlık yöneticileri ve sorumlular ile yüklenici firma temsilcileri katılım sağladı. Kocaeli Şehir Hastanesi tamamlandığında, sunulacak özellikli hizmetlerle, Kocaeli’nin sağlık hizmetleri yelpazesini genişletecek ve sadece Kocaeli'ye değil Marmara bölgesine sağlık turizmi alanında önemli katkılar sağlayacak.

 

manset-2-367.jpg

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.