Seferberlik  ilan edildi

Seferberlik  ilan edildi

 Adnan Köşker’den: Eskişehir’e 100 otobüsGebzespor’a bu sezon müthiş bir destek veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskişehir’de oynanacak...

 

Adnan Köşker’den: Eskişehir’e 100 otobüs

Gebzespor’a bu sezon müthiş bir destek veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskişehir’de oynanacak Play-Off finali öncesinde adeta seferberlik ilan etti. Başkan Köşker, Eskişehir'e Gebze Belediyesi olarak 100 otobüs kaldıracaklarının sözünü yineledi.

Gebzespor’a bu sezon müthiş bir destek veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Eskişehir’de oynanacak Play-Off finali öncesinde adeta seferberlik ilan etti. Sapanca Gençlikspor maçında sahaya inen ve tribünleri selamlayan Köşker’den otobüs sözü alan taraftarları mutlu edecek haber geldi.  100 otobüs sözünü yineleyen Başkan Köşker, “Kenti tek yürek yapan, insanlarımızın büyük heyecan ve mutluluk yaşatan Gebzespor’umuzu Eskişehir’de yalnız bırakmayacağız. Ben ve meclis üyelerimizin tamamına yakını 22 Nisan’da tribündeki yerimizi alacağız. Ve inşallah Eskişehir’den 3.Lig’e çıkmış olarak döneceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.