Sedef Nur’un polis arkadaşı tutuklandı!

Sedef Nur’un polis arkadaşı tutuklandı!

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi Sedef Nur Çağlar'ın, polis memuru olan erkek arkadaşının evinde 7. kattan aşağı düşmesi sonrası gözaltına alınan özel harekât polisi erkek arkadaşı A.A tutuklandı.

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Körfez Kent Sitesi 4. Etap’ta Pazar günü sabah saatlerinde meydana gelen olayda,  Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Bölümü Son Sınıfta öğrenim gördüğü öğrenilen 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar,  erkek arkadaşına ait 7. Katta bulunan dairenin penceresinden aşağıya düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı genç kıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, polis olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alınırken, genç kız Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

ERKEK ARKADAŞI TUTUKLANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet güçleri, olayın meydana geldiği evde kiracı olarak oturan, Çağlar’ın Özel Harekât Polisi erkek arkadaşı A.B ile onun ev arkadaşı olan Çevik Kuvvet Polisi O.Ç ile kız arkadaşı E.Ş’yi gözaltına aldı.  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, soruşturma tamamlanana kadar açığa alındıkları öğrenilen 2 polis memuru ile E.Ş akşam saatlerinde Körfez Adliyesine sevk edildi. Olayla ilgili Çağlar’ın erkek arkadaşı olan A.A tutuklanırken,  diğer polis memuru O.Ç ile kız arkadaşı E.Ş serbest kaldı.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.